Fönsterputs Helsingborg

Om du är på jakt efter fönsterputsning i Helsingborg, så har du kommit rätt. Oavsett om du bor i hus, lägenhet eller radhus, kan våra skickliga fönsterputsare ge dina fönster den skinande renhet de förtjänar. Vi erbjuder även våra tjänster till företag och organisationer som behöver fönsterputsning. Släpp bekymret över smutsiga fönster och låt oss ge dem en grundlig rengöring. Kontakta oss idag, och vi är säkra på att vi kan ge just den hjälp du behöver.

Vi tar alltid med oss all nödvändig utrustning, så du behöver inte oroa dig för det. Kom dock ihåg att meddela oss om en stege behövs, så att vi tar med en sådan. Fönsterputsning klassas som en hushållstjänst och är därför berättigad till RUT-avdrag för privatpersoner. Detta, kombinerat med våra konkurrenskraftiga priser, gör att kostnaden blir mycket rimlig i slutändan.

Vad innefattas i vår Fönsterputs Helsingborg-tjänst?

Vi tillhandahåller allt material och utrustning som behövs för att utföra jobbet. Vi putsar alla sidor av fönstren och torkar även av fönsterbrädan inomhus. Om du önskar, kan vi även tvätta fönsterkarmarna utvändigt som ett tillägg till tjänsten.