Fönsterputs Helsingborg

Välj tjänsten Fönsterputs Helsingborg om du vill att vi ska ta hand om dina fönster. Det spelar ingen roll om du bor i villa, lägenhet eller radhus, våra professionella fönsterputsare ser till att dina fönster blir skinande rena. Vi tvättar alltid samtliga sidor, invändigt och utvändigt. Vi hjälper även företag och föreningar som vi ha sina fönster putsade. Få dina fönster perfekt tvättade och slipp alla bekymmer. Kontakta oss redan idag så är vi övertygade om att vi kan hjälpa just dig.

Vi bär alltid med oss den utrustning vi behöver så du slipper att tänka på det också. Kom bara ihåg att meddela oss om det behövs en stege så att vi tar med den. Eftersom fönsterputs är en hushållstjänst så är den berättigad till RUT-avdraget för privatpersoner. Det tillsammans med våra konkurrenskraftiga priser gör att det inte blir speciellt dyrt i slutändan.

Vad ingår i tjänsten Fönsterputs Helsingborg

Allt material och utrustning som behövs för att genomföra uppdraget ingår. Vi putsar samtliga sidor av fönsterna och torkar även av fönsterbrädan inomhus. Om du vill att vi tvättar karmen utvändigt så kan vi göra det som tillägg.